[صفحه اصلی ]   [ English ]
:: صفحه اصلي :: درباره كنفرانس :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: برقراري ارتباط :: راهنماي پايگاه ::
صفحه اصلی::
درباره کنفرانس::
سازمان کنفرانس::
برگزارکنندگان و حامیان::
ثبت نام در کنفرانس و صورتحساب::
ارسال مقاله::
برنامه‌های جانبی::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
تاریخ‌های مهم::
نشست‌های تخصصی::
سخنرانان مدعو::
درباره شاهرود::
فرم زمان ورود و خروج::
::

دریافت اطلاعات پایگاه
نمایه‌ها
پوستر کنفرانس
حامیان کنفرانس

..
:: اطلاعیه دوم پرداخت هزینه ها ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۲ |
با سلام و احترام.
با توجه به تماسهای متعدد با دبیرخانه کنفرانس و ابهام در مورد ثبت نام، لازم به تذکر است که چکیده تمام مقالات پذیرفته شده به صورت سخنرانی یا پوستر (اعم از با تصحیحات یا بدون تصحیحات) مشروط بر ثبت نام قطعی در کنفرانس و پرداخت حق ثبت نام، در مجموعه چکیده مقالات کنفرانس چاپ خواهند شد.

با توجه به این که مهلت ثبت نام به موقع 5 تیرماه تعیین شده است، خواهشمند است هر چه سریعتر نسبت به قطعی کردن ثبت نام خود اقدام کنید.
 همچنین برنامه زمانی سخنرانی ها نهایی نشده است و بدیهی است پس از قطعی شدن ثبت نام ها برنامه نهایی کنفرانس اطلاع رسانی می شود.
با تشکر
دبیرخانه کنفرانس

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش